Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Viorica Dăncilă s-a dus în LACRIMI la conferința de presă, după ce a demisionat din funcția de președinte al PSD

Inquam Photos/ Octav Ganea
Viorica Dancila

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a demisionat din funcţie, în locul său fiind numit preşedinte interimar Marcel Ciolacu. La conferința de presă de la finalul CEX-ului, Viorica Dăncilă a apărut cu lacrimi în ochi. A recunoscut că decizia de a demisiona a fost luată la îndemnul colegilor.

”Am înţeles opinia colegilor mei, faptul că se doreşte o resetare a partidului, faptul că trebuie cineva să îşi asume rezultatul alegerilor. Nu este un moment de slăbiciune, este un moment de demnitate şi eu consider că a trebuit a să îmi dau demisia din funcţia de preşedinte al PSD. Este un gest pe care l-am făcut pentru partid. Consider că am făcut tot ce mi-a stat în putinţă ca să obţinem un rezultat bun, ca să mobilizăm electoratul, dar acum, în urma discuţiilor am înţeles că se doreşte o resetare a partidului şi că această resetare presupune o echipă care să preia conducerea partidului, o altă viziune, un alt program. Le spun că din această echipă va face parte și Viorica Dăncilă.

Citește și: Traian Băsescu atacă dur PSD: Generațiile de oameni valoroși au trecut la PSD, iar înlocuirea lor se face cu mediocrități de tip Ciolacu, doamne cu strigături de tip Olguța

Am demisionat eu, colegii au considerat că cineva trebuie să își asume. Am considerat că sunt un om responsabil, un om demn, care trebuie să iasă pe ușa din față. Nu poți face foarte multe în 5 luni de zile. Dacă acest mandat ar fi fost mai lung, poate altele erau rezultatele.

Dacă nu îmi dădeam demisia, rămâneam până în februarie, conform statutului. Partidul trebuie să meargă cu motoarele turate înainte.”, a declarat Viorica Dăncilă.

Citește și: Decizie neașteptată- Vedeta PRO intră în politică .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.