Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Viorica Dăncilă: Văd Palatul Cotroceni ca o cameră de gardă. Voi aduce cu mine o echipă de experți

Inquam Photos/ Octav Ganea
Viorica Dancila lansare

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la prezidențiale, a declarat, la lansarea programului de candidat, că are 10 principii de la care nu se va dezice daca ajunge Presedinte, legate de dezvoltarea economică, incluziunea socială, transparența instituției prezidențiale, infrastructura.

Vezi si: SURSE Paul Stănescu a luat foc la Vila Lac: 'Darius Vâlcov a vrut să-l pună pe Mihai Fifor primul pe listă la parlamentare' .

„Candidatura mea este acum despre așteptările și speranțele fiecărui român. Este despre bunăstare pentru toți și creștere pentru România. Este pentru a face din Administrația Prezidențială casa tututor românilor. Este despre modul în care ar trebui să fie aleșii noștri. Este despre a fi președinte cu sufletul, cu gândul și cu fapt pentru fiecare român. Despre a nu lăsa pe nimeni în urmă la finalul fiecărei zile. Eu cred în lupta de zi cu zi a fiecărei instituții e de a rezolva problemele cetățenilor. Cred în România fără duble standarde față de diferite categorii sociale, în care soluțiile de tăieri de pensii și salarii să nu se mai întâmple niciodată. Cred în educație și servicii medicale de top. Cred în ordine și siguranță pentru fiecare român. Cred în România în care cinismul speculării dramelor românilor este taxat profund", a afirmat Viorica Dăncilă.

"Am credința că a venit vremea ca o femeie să primească șansă să aducă echilibru, unul între instituții, necesar bunăstării oamenilor. Lupta pe care o dau acum e pentru fiecare român care vrea să trăiască în pace, care vrea un trai mai bun și stabilitate și siguranță pentru țara sa. Președinția României a fost prea mult un turn de fildeș în care aleșii s-au ascuns de popor, a fost un buncăr al jocurilor de culise. Îmi doresc să transform adminsitrația ptrezidențială într-un model al transparenței", a spus candidatul PSD.

Viorica Dăncilă și-a anunțat și prioritățile: "Voi lucra pentru o societate în care nimeni nu e lăsat în urmă. Voi susține incluziunea socială reală. Câstigurile devin mai mari pentru societate, dacă nu se intervine din timp, dacă nu există un consens politic pentru creșterea calității vieții tuturor românilor. Toți românii trebuie să se bucure de dezvoltarea țării. Voi promova performanța economică în tandem cu cea socială. Avem nevoie de proiecte ample și curajoase, de infrastructură la nivel local și național. Nu voi negocia democrația la nivel național, european sau interbnațional. E datoria mea ca președinte să apăr și să promovez modele democratice, atât în politica interna, cât și în cea internațională".

„Palatul Cotroceni il vad ca o camera de garda mereu deschisa pentru urgentele din Romania. Voi aduce cu mine o echipa de experti si profesionisti, oamenei care vor sa lucreze din toata inima pentru Romania si pentru romani. Asa vom repara raul facut de Klaus Iohannis timp de 5 ani”, a zis Dancila.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.