Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Viorica de la Clejani a atacat cu LAPTE reporterul Antena 3, după ce fiica ei a provocat un accident

viorica din clejani

Margherita din Clejani a fost prinsă sâmbătă dimineața drogată la volan, după ce a intrat într-o mașină parcată pe bd. Gheorghe Șincai din Capitală. Margherita a fost luată de la Poliție de tatăl său. Testele au arătat că fata era sub influența drogurilor, iar explicația ei i-a uimit pe polițiști.

Mama ei, Viorica, a avut o ieșire nervoasă în direct la Antena 3, la scurt timp după ce Margherita s-a ales cu dosar penal. Viorica a aruncat o sticlă cu lapte spre reporterul Antena 3 Roxana Ciucă, apoi a ieșit la poartă cu un furtun și a stropit apă, înjurând reporterul și cameramanul.

Margherita din Clejani a condus maşina sub influenţa drogurilor. Artista a lovit cu autoturismul său o altă maşină care era parcată pe bulavardul Gheorghe Şincai din Capitală.

Imediat după producerea accidentului, poliţiştii care au ajuns la locul producerii accidentului au văzut-o pe Margherita din Clejani că nu îşi putea controla gesturile, tocmai de aceea au decis să o testeze atât pentru alcool cât şi pentru droguri.

Aşa au ajuns angajaţii M.A.I la concluzia că artista şi-a condus autoturismul sub influenţa drogurilor.

Ea a fost condusă la Institutul Naţional pentru Medicină Legală pentru probe biologice. Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele artistei pentru conducerea unui autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.