Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video viral | Piesă rap a unui tânăr despre dezastrul din Bârlad, îngropat în noroi și cu maidanezi la tot pasul: Mașina mea troncăne și când stă pe loc

Foto Facebook
Andrei Jitcă piesa rap Barlad

O piesă rap cu mesaj social a unui tânăr din Bârlad face furori pe rețele de socializare. Andrei Jitcă a compus un pamflet muzical la adresa primarului, sătul de noroiul și gropile din oraș.

Andrei Jitcă, un tânăr de 22 de ani care locuiește în cartierul Munteni din municipiul Bârlad, județul Vaslui, a compus un pamflet muzical în ritmuri de rap la adresa primarului Dumitru Boroș.

Compoziția muzicală are aproape un minut, iar tânărul reușește să surprindă în cântec nemulțumirile bârlădenilor legate de numeroasele gropi din Bârlad, de noroiul de pe străzi care amintește mai degrabă de un sat decât de un oraș, dar și de promisiunile neonorate cu privire la construcția centurii, anunță adevarul.ro.

Bârlădenii s-au săturat de mașinile de mare tonaj care trec pe străzile orașului și ziua și noaptea, iar câinii fără stăpân fac în continuare victime. Chiar zilele trecute o femeie a fost mușcată grav de picior de un maidanez în timp ce încerca să își salveze cățelul de colții acestuia. Victima va avea nevoie de o operație estetică pentru a nu rămâne cu urme permanente în zona unde a fost mușcată.

Bârladul a ajuns la sfârșitul anului trecut în atenția întregii țării, când un localnic a publicat imagini cu bătrânii care traversau în genunchi bulevardul Epureanu din oraș, la ceva vreme un imens șantier, cei mai afectați fiind bătrânii și bolnavii.

Aceștia erau nevoiți să îngenuncheze pentru a putea traversa strada, dacă se mai poate numi așa, devenită o zonă plină de gropi și obstacole la tot pasul.

Cetățenii din oraș și-au scris atunci nemulțumirile pe rețelele de socializare, spunând că părinții lor sunt nevoiți să meargă pe brânci și în genunchi ca să ajungă la Direcția de Asistență Socială Bârlad.

„Ce vină au bătrânii noștri că trebuie să facă alpinism, când ar trebui să se găsească o soluție tehnică, de către cei care încasează bani de pe urma lucrării, de a se face mici podețe din loc în loc? Revin și spun: soluțiile pentru ca oamenii bătrâni să fie scutiți de aceste grele umilințe trebuie să le găsească constructorul împreună cu Primăria, dar, vorba românului, se pare că primul nu propune, iar al doilea se uită ca prostul!”, scria un bârlădean pe pagina sa de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.