Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Vlad Voiculescu s-a făcut de râs la nivel european: A greşit tema discuţiilor cu omologii din UE

F. P.

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a fost recent protagonistul unui episod jenant. Într-o întâlnire online cu omologii europeni, acesta a fost prins nepregătit, motiv pentru care a invocat probleme tehnice. Ulterior, când i s-a dat din nou cuvânt, a greşit tema dezbaterilor.

Miniștrii sănătății ai statelor membre au dezbătut într-o reuniune informală, pe data de 16 martie, Planul european de combatere a cancerului. Toţi miniştrii prezenţi au susţinut scurte prelegeri pe această temă, prezentând eforturile naţionale. Doar Vlad Voiculescu a abordat tema combaterii pandemiei, care urma să fie dezbătută, de fapt, într-o altă şedinţă, în a doua parte a zilei.

Ministrul Sănătăţii din Portugalia a prezidat reuniunea, în contextul în care Portugalia deține președinția rotativă a Conisliului UE.

Momentul în care Vlad Voiculescu este prins nepregătit şi o colaboratoare invocă probleme tehnice, dar şi momentul în care ministrul citeşte de pe o foaie pe o altă temă decât cea în dezbatere poate fi urmărit mai jos. Întreaga înregistrare a videoconferinţei, AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.