Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video Volodimir Zelenski, mesaj pentru politicienii de la București: Vreau să încep un dialog pentru protecția comunității românești. Viitorul este împreună

Administratia Prezidentiala din Ucraina
Volodimir Zelenski

Președintele Ucrainei, a ținut, luni seara, un discurs în Parlamentul României și a ținut să spună că, după război, vrea să înceapă discuții mai ample pentru susținerea comunității românești.

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a afirmat, în discursul ţinut în faţa Parlamentului României, că doreşte "un dialog cu România pentru a permite întreaga protecţie" minorităţilor naţionale şi comunităţii româneşti din Ucraina şi celei ucrainene din România. "Viitorul nostru e împreună, într-o familie europeană. unt convins că foarte curând voi putea să mă adresez dvs cu mulţumiri pentru întreaga susţinere, susţinerea României pentru intrarea Ucrainei în Uniunea Europeană", a afirmat el.

Zelenski a afirmat că bunătatea şi susţinerea pentru refugiaţii din Ucraina reprezintă o bază pentru o apropiere şi mai mare între cele două popoare.

"Vreau să încep un dialog cu România pentru a permite întreaga protecţie minorităţilor noastre naţionale şi comunităţii româneşti din Ucraina şi celei ucrainene din România. Viitorul nostru e împreună, într-o familie europeană. Sunt convins că foarte curând voi putea să mă adresez dvs cu mulţumiri pentru întreaga susţinere, susţinerea României pentru intrarea Ucrainei în Uniunea Europeană. Vă mulţumesc foarte mult. Glorie României, glorie Ucrainei!", şi-a încheiat el discursul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.