Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Voronin fără oponent în viitorul Parlament: Ce-i cu tine, măi? Cu cine o să fac confruntări în Parlament, de ce nu mergi?

stiripesurse.ro
Vladimir Voronin

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, invitat la o emisiune TV, a mărturisit, că a avut o discuție cu Dumitru Diacov, în care au vorbit mai multe subiecte inclusiv decizia lui Diacov de a nu participa la parlamentare, transmite știri.md

„Ieri am avut o discuție de vreo jumătate de oră cu vechiul meu prieten pe jumătate în ghilimele, pe jumătate într-adevăr, atâția ani în Parlament cu Diacov. I-am spus: Ce-i cu tine, măi? Cu cine o să fac confruntări în Parlament, de ce nu mergi?

Cu toate neajunsurile lui el are și a avut un rol important în istoria parlamentarismului nostru. A fost deputat în 7 sau 8 parlamente.

A fost președintele Parlamentului. Asta trebuie apreciat. Acum nu o să am oponent. Vreau să-i mulțumesc lui Dumitru Diacov pentru toată activitatea sa în Parlament.

Sincer vorbesc, în fața camerele de televiziune. El a făcut multe lucruri bune la momente decisive. Diacov ocupa mereu o poziție fermă și sănătoasă”, a declarat Voronin la o emisiune de la Moldova 1.

Președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, a anunțat sâmbătă că nu se va regăsi pe lista PD la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. În locul său a fost inclus Mihai Olărescu, președintele raionului Cimișlia.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.