Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Zeci de români au mărșăluit pe străzile Vienei: Cer firmelor austriece responsabilizare față de tăierea pădurilor din România

Sute de oameni au protestat vineri, în fața Ministerului Mediului din Viena, Austria, față de tăierea pădurilor din România, organizatorii cerând firmelor austriece responsabilizare, potrivit Mediafax.

Reprezentanții Agent Green, organizatorii protestului, spun că au dus la Viena mesajul „Save Romanian Primary Forest”. Ei au organizat un protest în fața Ministerului Mediului din Viena, la care participă sute de persoane.

Citește și: EXCLUSIV Din lac în puț! Ludovic Orban a făcut-o lată! Ultima numită, prinsă cu ilegalități! Ar avea dosar penal

„Protestatarii au ajuns la Ministerul Mediului din Viena cu mesajul: “SAVE ROMANIAN PRIMARY FORESTS” pentru că o serie de firme austriece toacă anual milioane de arbori din România și ar trebui responsabilizate. Mulțumim Fridays for Future Vienna”, au scris reprezentanții Agent Green pe Facebook.

Ei au postat, pe Facebook, imagini video de la protest.

În imagini se vede cum sute de oameni participă la protest și unii țin în mâini un banner uriaș pe care au scris „Save Romanian Primary Forest”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.