Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO ZECI de scandalagii, REȚINUȚI și AMENDAȚI după războiul clanurilor din Murgeni

IGPR
descinderi Murgeni

Zece bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore în urma scandalului în care au fost implicate zeci de persoane joi, în centrul oraşului Murgeni. De asemenea, alte 31 de persoane au fost amendate, anunță news.ro.

”În completarea materialelor de presă transmise de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui în cadrul buletinelor informative din 13 august, respectiv 14 august a.c., dorim să vă informăm că în cursul zilei de astăzi, faţă de 10 bărbaţi din Murgeni, judeţul Vaslui, ce au vârste cuprinse între 21 şi 55 de ani, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore. Faţă de încă 31 de persoane a fost luată măsura sancţiunii contravenţionale pentru încălcări ale Legii nr. 61 din 1991 (republicată) pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, a anunşat sâmbătă IPJ Vaslui.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad pentru infracţiunile de "tulburarea ordinii şi liniştii publice", "distrugere", "lovire sau alte violenţe" şi "violare de domiciliu".

Citește și: CURAJ NEBUN Un polițist DEMASCĂ șirul complicităților dintre șeful Poliției, șeful Poliției Capitalei și Duduieni: DE CE au 'greșit' mascații adresa

Mai multe echipaje de poliţişti, jandarmi şi luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale au intervenit, joi seară, în oraşul Murgeni, judeţul Vaslui, după ce zeci de persoane s-au adunat pe o stradă din zona centrală şi au provocat un scandal.

Poliţia Judeţeană Vaslui a fost sesizată, joi, printr-un apel la 112, că, în oraşul Murgeni, judeţul Vaslui, mai multe persoane s-au adunat pe o stradă din zona centrală, tulburând ordinea şi liniştea publică.

”La faţa locului au intervenit imediat poliţiştii, jandarmii şi poliţiştii locali şi, suplimentar, au fost dirijate în zonă echipaje de poliţie, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vaslui, care au restabilit ordinea şi liniştea publică. În urma derulării evenimentului, nici o persoană nu a fost vătămată”, a transmis atunci Poliţia Judeţeană Vaslui.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.