Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Zelenski dezvăluie noua strategie a rușilor: Își concentrează forțele într-o nouă regine

zelenski

Ocupanții ruși își retrag forțele în sudul Ucrainei pentru a încerca să atace orașele din regiunea Dnipropetrovsk, a declarat de președintele Volodimir Zelenski în discursul său video la sfârșitul celei de-a 67-a zile de război pe scară largă.

„Astăzi, trupele rusești au continuat să lovească pe teritoriul statului nostru. Ceea ce aleg ca ținte dovedește încă o dată că războiul împotriva Ucrainei pentru armata rusă este un război de exterminare - au atacat un depozit cu îngrășăminte, au continuat să lovească zonele rezidențiale din Harkov, Donbas. Ei își atrag forțele spre sud pentru a încerca să atace orașele și comunitățile noastre din Dnipropetrovsk, ceea ce poate fi succesul strategic al Rusiei în acest război”, a declarat președintele.

El a subliniat că Forțele Armate ale Ucrainei răspund la toate atacurile invadatorilor și vor răspunde până când ocupanții vor părăsi țara.

Anterior, presa din Ucraina a raportat că Rusia a lovit regiunea Dnipropetrovsk , există deja detalii despre un nou raid aerian duminică seara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.