Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viitorul Constanța l-a transferat pe Damien Dussaut

www.gsp.ro
Viitorul Constanța

Damien Dussaut (24 de ani) este noul jucător al celor de la Viitorul, transferul fiind oficializat de fosta campioană a României prin intermediul unui comunicat oficial, postat pe site-ul clubului, vineri potrivit mediafax.

”Francezul Damien Dussaut este de astăzi noul jucător al formaţiei FC Viitorul Constanţa. În vârstă de 25 de ani, pe care îi va împlini la 8 noiembrie, Damien Dussaut a efectuat în această dimineaţă vizita medicală şi a semnat un contract valabil până în vara anului 2022. Acesta are 1,82m, este fost internaţional francez U20, evoluează pe postul de fundaş dreapta, iar în cariera sa a mai jucat pentru Valenciennes (Franţa), Standard Liege (cu care a câştigat Cupa Belgiei în 2016), Saint Truiden (Belgia) şi Dinamo Bucureşti. FC Viitorul îi urează bun venit şi cât mai multe realizări în tricoul negru-albastru”, se arată pe site-ul oficial al clubului.

Fundaşul francez a fost adus în România de Mircea Rednic, în ianuarie 2019, la Dinamo, dar contractul său a fost reziliat la finalul sezonului, odată cu venirea lui Eugen Neagoe.

Apărătorul dreapta a avut prima experienţă în fotbalul profesionist la echipa a doua a celor de la Valenciennes, de la care a plecat în 2014, în Belgia, la Standard Liege. Acesta a mai evoluat la Saint-Truiden, iar la începutul acestui an a venit în România, la Dinamo.

Gabriel Iancu, Rivaldinho, Marco Dulca şi Steliano Filip sunt jucătorii aduşi la Viitorul în această vară de Gică Hagi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.