Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viitorul lui Hagi, înfrângere DRAMATICĂ acasă: Riscă să pierdă primul loc / VIDEO

www.romaniatv.net
Hagi

Viitorul lui Gică Hagi a pierdut dramatic meciul de pe teren propriu cu CSU. Alexandru Mateiu a marcat pentru oaspeți la ultima fază a meciului și oltenii au revenit în lupta pentru primele locuri. În urma acestei înfrângeri, Viitorul riscă să piardă fotoliul de lider al Ligii I.

VIDEO CU GOLUL

Aceasta a fost prima victorie a lui CSU în play-off și prima cu FC Viitorul în deplasare. FC Viitorul a făcut un meci destul de slab, chiar dacă a avut o posesie covârșitoare a mingii, în timp ce oaspeții s-au apărat foarte bine și a încercat să dea lovitura pe contre.

Oaspeții au avut prima ocazie de gol, în minutul 3, când tânărul Screciu (17 ani) a reluat de la circa 11 metri, iar portarul Victor Rîmniceanu a reușit să respingă. FC Viitorul a avut o oportunitate notabilă în prima repriză, prin Romario Benzar (24), dar șutul acestuia s-a dus pe lângă poartă. În repriza a doua, Ionuț Vînă l-a testat pe Nicolai Calancea de la distanță (63), pentru ca apoi portarul moldovean să salveze situația cu emoții la o minge trimisă periculos pentru propria poartă de Radoslav Dimitrov (71). FC Viitorul putea obține victoria, dar fundașul Kevin Boli (80) a trimis mingea în bară din apropiere.

La FC Viitorul a debutat oficial atacantul George Țucudean. Selecționerul naționalei României, germanul Christoph Daum, a urmărit meciul din tribună. FC Viitorul a pierdut al doilea său meci acasă în acest sezon al Ligii I, după 1-3 cu Steaua, în etapa a doua (31 iulie). CSU nu mai câștigase în deplasare din noiembrie, etapa a 15-a a Ligii I, înregistrând de atunci trei egaluri și patru eșecuri în deplasare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.