Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viitorul ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, motivat să înceapă munca cât mai repede

Parlamentul Republicii Moldova
Parlament Moldova

Candidații la funcția de miniștri în Guvernul condus de Natalia Gavrilița sunt pregătiți să înceapă munca chiar de astăzi, imediat ce vor obține votul de încredere în Parlament.

Asigurarea vine din partea lui Andrei Spînu, candidatul pentru funcția de ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, transmite Tv8.md.

„Suntem pregătiți, avem un program bun. Dacă avem votul de încredere al Legislativului, începem lucrul chiar de azi”, a declarat Spînu pentru TV8 înainte de ședința de astăzi de la Parlament, unde premierul desemnat Natalia Gavrilița urmează să prezinte programul de guvernare și să ceară vot de încredere pentru viitorul Executiv.

Andrei Spînu și-a stabilit deja și primele trei lucruri pe care le va face imediat ce va obține votul deputaților și va deveni ministru al Infrastructurii.

„Voi merge la Minister să discut cu colegii de acolo, voi vedea care sunt proiectele care trebuie aprobate de urgență și trei – mai sunt câteva blocaje care trebuie scoase din fața anumitor proiecte de infrastructură și asta vom face în următoarele două săptămâni”, a menționat candidatul la funcția de ministru al Infrastructurii în Guvernul Gavrilița.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.