Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viiturile fac prăpăd în nordul Turciei, patru morţi şi un dispărut în apropierea Mării Negre

viitura

Patru persoane şi-au pierdut viaţa şi una este dată dispărută în urma unor viituri produse în oraşul turcesc Kastamonu din regiunea Mării Negre, a informat joi autoritatea turcă pentru gestionarea dezastrelor şi a situaţiilor de urgenţă (AFAD), potrivit Reuters.

Au existat, de asemenea, inundaţii în provinciile Bartin şi Sinop de la Marea Neagră.

Postul de televiziune TRT Haber a relatat miercuri că una dintre victime a murit în urma unui atac de cord ca urmare a inundaţiilor din Bartin.

AFAD a informat că evacuarea sinistraţilor cu elicopterele continuă, mai multe drumuri fiind închise din cauza podurilor prăbuşite sau avariate.

În imaginile difuzate de televiziuni se pot vedea zeci de maşini luate de ape şi mormane de resturi pe străzi. Precipitaţiile abundente din regiune vor scădea în intensitate vineri, potrivit prognozelor meteorologilor, a indicat AFAD.

Nordul Turciei este predispus la viituri pe perioada verii, când precipitaţiile sunt deosebit de abundente. Anul trecut, cel puţin cinci persoane şi-au pierdut viaţa în urma inundaţiilor care au afectat regiunea.

Turcia s-a luptat, de asemenea, cu incendii care au ars zeci de mii de hectare de pădure de-a lungul coastei sale sudice în ultimele două săptămâni, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.