Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vijeliile crează probleme pe calea ferată - Zeci de arbori s-au prăbușit pe firele de contact din cauza vântului

Pinterest
fulgere meteo

CFR SA a informat că în cursul nopții de vineri spre sâmbătă zeci de arbori au căzut pe firele de contact ale căii ferate, ceea ce a dus la întârzierea unor trenuri.

Potrivit CFR SA, circulația feroviară se desfășoară sâmbătă în condiții speciale pe anumite intervale de stații de pe raza Regionalei CF Brașov, unde se intervine pentru remedierea deranjamentelor înregistrate la sistemul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact.

În cursul nopții, pe raza regionalelor Timișoara, Iași, Brașov și Craiova, din cauza rafalelor puternice de vânt, zeci de arbori s-au prăbușit pe firul de contact, provocând deranjamente grave la sistemul de alimentare cu energie electrică.

„Personalul feroviar a intevenit încă din cursul nopții pentru remedierea deranjentelor, interval orar în care mai multe trenuri au fost oprite temporar, în stațiile de pe traseu, până la finalizarea intervențiilor”, a transmis compania.

De asemenea, CFR SA anunță că sâmbătă pe relația Răstolița-Deda Bistra se circulă în continuare cu tracțiune diesel, până la finalizarea intervențiilor cu drezina pantograf.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.