Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viktor Orban a ordonat ca Vladimir Putin să nu poată fi arestat dacă intră în Ungaria / Guvernul Ungariei 'l-ar adăposti'

Viktor Orban

Deputaţii Fidesz din Comisia pentru Afaceri Externe a Parlamentului Ungariei au votat împotriva unei propuneri a Coaliţiei Democrate (DK) din Ungaria care ar fi permis arestarea şi predarea către Curtea Penală Internaţională (ICC) a lui Vladimir Putin, în cazul în care preşedintele rus ar fi vizitat din nou Ungaria, a anunţat deputatul DK Ágnes Vadai, miercuri, la conferinţa sa de presă online, conform MTI.

Ágnes Vadai a spus că Guvernul Ungariei "l-ar adăposti" pe preşedintele rus pe motiv că statutul Curţii Penale Internaţionale încă nu a fost făcut public. Propunerea DK ar fi făcut posibil tocmai acest anunţ, însă aceasta "a fost respinsă astăzi la ordinul premierului Viktor Orbán", a declarat politicianul de opoziţie.

Premierul ungar "îl serveşte pe Putin atunci când cumpără de la el gaz rusesc, la un preţ exorbitant", a spus Ágnes Vadai.

Viktor Orbán "este interesat de Putin şi de profit, nu este interesat nici de bunăstarea copiilor ucraineni, nici de cea a cetăţenilor maghiari", a adăugat Ágnes Vadai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.