Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viktor Orban cheamă la luptă împotriva lui George Soros și a 'armatei' sale. Declarații dure: 'Noi nu vrem să ne amestecăm cu alții'

The Daily Westerner News Network
orban si soros

Premierul ungar Viktor Orban a afirmat vineri la Radio Kossuth că în Europa are loc un schimb de populaţie, în parte pentru a ajuta speculatori precum finanţistul american George Soros să facă bani distrugând continentul, relatează agenţia MTI, informează Agerpres.

Potrivit lui Orban, este necesar de a lupta în mod deschis împotriva lui Soros şi a ''armatei'' sale, şi de a stabili că ei vor imigraţia şi că motivaţia lor ideologică este o Europă multiculturală.

Vezi și: Schimbări constituționale în Ungaria: Premierul Viktor Orban trece la îndeplinirea obiectivelor anunțate în campania electorală

''Lor nu le plac tradiţiile Europei creştine şi ei cred că dacă ne amestecă cu alte popoare atunci Europa va fi mult mai locuibilă'', a declarat premierul ungar.

Totuşi, ''noi nu vrem să ne amestecăm cu alţii'', a afirmat Orban, adăugând că alegerile pentru Parlamentul European de anul viitor vor stârni interes în legătură cu aceste chestiuni şi cu conflictul de valori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.