Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viktor Orban profită din plin de scandalul de corupție din PE: 'Bună dimineața!'

nbcnews.com
Viktor Orban

Premierul maghiar nu ratează nici un moment să facă glume sau să atace instituțiile europene! 'Rebelul' din Estul Europei, un aliat al lui Vladimir Putin, râde acum și face glume pe seama scandalului în care e implicat vicepreședintele Parlamentului European, Eva Kaili, inculpată la Bruxelles cu privire la o presupusă implicare într-un răsunător scandal de corupţie privind Qatarul.

„Și au spus că Parlamentul European e îngrijorat de corupția din Ungaria”, este poza distribuită pe Twitter de premierul maghiar, la care a adăugat comentariul său: „Bună dimineața Parlamentului European!”

Arestarea Evei Kaili - o aleasă europeană din 2014 şi vicepreşedintă a PE din ianuarie - a provocat o emoţie puternică în Uniunea Europeană, dar mai ales în ţara acesteia, relatează News.ro.

Această fostă prezentatoare de televiziune a fost inculpată cu privire la ”corupţie”, duminică, la Bruxelles, şi încarcarcerată, în cadrul unei anchete a unui judecător belgian cu privire la plăţi mari efectuate de Qatar cu scopul de a influenţa decizii în cadrul acestei instituţii mari a UE.

O sursă judiciară a declarat AFP că Eva Kaili şi alte treri persoane au fost inculpate de către un judecător de la Bruxelles, la două zile după arestare, într-o anchetă care ţintea acţiuni ale ţării organizatoarea a Cupei Mondiale la Fotbal în 2022.

Eva Kaili nu a beneficiat de imunitate parlamentară, pentriu că infracţiunea de care este acuzată a fost constatată ”în flagrant delict”, potrivit acestei surse judiciare.

Această sursă a conformat informaţii de presă potrivit cărora în apartamentul alesei socialiste elene s-au găsit ”saci cu bani”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.