Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viktor Orban se războiește cu Europa și militează pentru Donald Trump

www.rawstory.com
Donald Trump

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat sâmbătă, la Universitatea de Vară de la Băile Tuşnad, că împărtăşeşte câteva dintre ideile lui Donald Trump, candidatul republican la preşedinţia Statelor Unite ale Americii, privind măsurile pentru stoparea terorismului, care ar putea fi preluate şi implementate în Europa. Orban a spus că "nu este omul de campanie a lui Donald Trump" şi nu credea niciodată că îi va împărtăşi opiniile, dar ascultându-l este de acord că unele măsuri enunţate de acesta ar putea fi o soluţie pentru redobândirea siguranţei Europei.

Citește și: Scene INCREDIBILE petrecute la bordul unui avion: Ce i-au făcut niște microbiști unei stewardese / VIDEO

Premierul Ungariei consideră că este nevoie de crearea unor servicii secrete puternice, care să colaboreze, dar şi de oprirea politicii de exportare a democraţiei în ţările din care provin migranţii. "Eu nu sunt omul de campanie a lui Donald Trump, (...) nu aş fi crezut niciodată că vreodată se va naşte în capul meu ideea că dintre oferte el ar fi cea mai bună soluţie. (...) Zicea că în America trebuie creat cel mai bun serviciu secret din lume. În Europa de asta e nevoie pentru siguranţa noastră. Cele mai bune servicii secrete, care să colaboreze. (...) A doua, zice Trump, trebuie să oprim politica exportării democraţiei. Nu aş fi putut să zic mai bine nici eu", a declarat Viktor Orban, potrivit traducerii asigurate de organizatori.

Citește și: Ea e femeia cu cei mai mari sâni naturali din lume: Fiecare cântărește aproape 30 de kg / VIDEO

În context, el a spus că este nevoie de stabilitate în Turcia, pentru că, în caz contrar, toate problemele grave de acolo vor veni în Europa. "Dacă mă întrebaţi care este cea mai mare aşteptare a ungurilor vizavi de Turcia, pe primul loc spunem stabilitatea. Deşi nu e indiferentă situaţia de acolo şi a drepturilor umane. Ţară care vrea să intre în UE. Însă, în totalitatea ei, din punctul de vedere al vieţii de azi, cel mai important este ca Turcia să rămână stabilă. Dacă devine şi ea instabilă, apoi toate problemele grave din Turcia vin în Europa Occidentală", a susţinut Orban. Premierul Ungariei a opinat că există premisa, având în vedere creşterea populaţiei, ca un nou val de migranţi spre Europa să vină din Africa, iar acest lucru va reprezenta un pericol pentru continentul nostru. "Trebuie să ne oţelim voinţa, trebuie să construim frontiere, garduri, trebuie să oprim oameni care să intre ilegal, apărarea noastră cu animale de pluş şi cu flori nu se poate", a afirmat Viktor Orban.

Citește și: Doi iubiți din Dâmbovița au pus două tinere de 16 ani să facă videochat: Detalii incredibile din caz

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.