Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viktor Orban, somat să-și prezinte sursele averii

Viktor Orban

Participanti la un miting organizat de catre Partidul Egyutt ("Împreuna", în opozitie) i-au cerut marti premierului Viktor Orban sa-si prezinte public sursele averii, relateaza MTI, potrivit Mediafax.

Vicepresedintele Egyutt Peter Juhasz a cerut raspunsuri la întrebari cu privire la active asociate lui Viktor Orban si membrilor familiei acestuia.

Juhasz a facut aceste declaratii marti dimineata, la Szekesfehervar (vest), la acest miting de protest organizat înaintea scoaterii la licitatie a unor terenuri în localitate.

El a promis ca formatiunea sa, în cazul în care va ajunge la putere, va "recupera" terenurile de stat scoase "ilegal" la licitatie si le va restitui oamenilor, pentru a le cultiva.

Viktor Szigetvari, liderul Egyutt, a declarat ca între terenurile scoase la licitatie se afla 500 de hectare "adiacente proprietatii lui Orban".

El a sugerat ca aceste licitatii au scopul sa "ajute oameni politici corupti din prima linie (sa obtina acces) la împrumuturi de stat si la pamânturi în întreaga tara".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.