Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viktor Orban ZGUDUIE Europa: DEZVĂLUIRI uriașe despre implicarea lui George Soros

george soros

Există unele forţe internaţionale care depun în prezent mari eforturi pentru a aduce în Europa un număr cât mai mare de migranţi, a afirmat luni premierul ungar Viktor Orban în faţa parlamentului de la Budapesta, relatează agenţia MTI.

După ce Orban l-a acuzat pe miliardarul ungaro-american George Soros că este unul dintre susţinătorii imigraţiei în Europa, un deputat al partidului naţionalist Jobbik, Marton Gyongyosi, i-a amintit că în anii '80 Soros a finanţat burse pentru cei care aveau să fondeze, după căderea comunismului, actualul partid de guvernământ Fidesz.

Citește și: Jurnalist Antena 3 : “Nesimtire si aroganta fara margini”

'Nu credeţi că este ipocrit, oportunist şi necinstit să vă întoarceţi împotriva fostului dumneavoastră protector ? l-a întrebat respectivul deputat pe Orban. Acesta din urmă i-a răspuns că mişcarea anticomunistă a fost finanţată din mai multe surse şi că acest lucru nu a fost niciodată un secret.

'Este important că George Soros şi-a mobilizat la acea vreme forţele împotriva comunismului pentru a contribui la colapsul acestuia şi la retragerea armatei sovietice', a mai spus şeful executivului ungar, menţionând că acest fapt nu are nimic de-a face cu actuala criză provocată de valul de migranţi extracomunitari.

Citește și: Vasile Blaga se laudă cu REUȘITA PNL de la alegeri: Avem peste 1.000 de primării

'Există unele forţe internaţionale care încearcă să aducă în Ungaria (...) şi în alte ţări ale Uniunii Europene cât mai mulţi migranţi posibil' a continuat Orban, afirmând mai departe despre George Soros că 'oricare ar fi meritele sale din trecut (...), ceea ce el face acum merge împotriva intereselor naţionale ale Ungariei', scrie agerpres.ro.

Citește și: SUA trimit una dintre cele mai redutabile arme la Constanța

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.