Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viktoria Plzen, viitoarea adversară a FCSB din Europa League, victorie la scor de forfait în campionatul Cehiei

www.agerpres.ro
Viktoria Plzen

Viktoria Plzen, viitoarea adversară a echipei FCSB în grupele Europa League, a învins-o pe Banik Ostrava cu scorul de 3-0, duminică, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a cincea a campionatului de fotbal al Cehiei.

Vicecampioana Cehiei s-a impus în ultima jumătate de oră prin golurile marcate de David Limbersky (64), Michael Krmencik (78) și Daniel Kolar (85), anunță Agerpres.

Citește și: Înfrângeri pentru Ianis Hagi și Ștefan Radu în ultima etapă a Serie A: Victorie mare pentru Inter pe Olimpico din Roma

Viktoria a aliniat echipa: Matus Kozacik — Radim Reznik, Roman Hubnik (Lukas Hejda, 26), Tomas Hajek, Milan Havel (David Limbersky, 59) — Milan Petrzela, Tomas Horava, Ales Cermak (Daniel Kolar, 60), Diego Zivulic, Jan Kopic — Michal Krmencik.

Sparta Praga, echipă antrenată de italianul Andrea Stramaccioni, a fost învinsă în deplasare de FC Zbrojovka Brno cu 2-0, la oaspeți românul Bogdan Vătăjelu jucând din minutul 48.

În clasament, pe primul loc se află Viktoria Plzen, cu maximum de puncte (15), urmată de Slavia Praga, 11 puncte, Sigma Olomouc, 10 puncte, Slovan Liberec, 10 puncte, FK Teplice, 8 puncte, Sparta Praga, 8 puncte, etc.

FCSB s-au întâlnit și în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, ''roș-albaștrii'' calificându-se în play-off după 2-2 la București și 4-1 la Plzen.

În Grupa G a Europa League se mai află campioana Israelului, Hapoel Beer Sheva, și formația elvețiană FC Lugano.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.