Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se plătesc polițe vechi în PNL - Vîlceanu: 'Bode si Ciucă să se gândească şi la partid şi să demisioneze'

PNL Gorj
Dan Vilceanu

Deputatul PNL Dan Vîlceanu, fost ministru de Finanțe și un apropiat al fostului premier Florin Cîțu, le-a cerut ministrului de Interne Lucian Bode şi premierului Nicolae Ciucă să se gândească la PNL şi să demisioneze din funcţiile pe care le deţin, după acuzaţiile de plagiat apărute în cazul celor doi, potrivit Agerpres.

„Minima moralitate implică demisia. La începutul lunii Aprilie 2022 mi-am dat demisia din funcţia de secretar general al Partidului Naţional Liberal şi din funcţia de ministru considerând că minima moralitate mă obligă să fiu solidar cu preşedintele partidului, care de asemenea demisiona, ca urmare a puciului organizat de Nicolae Ciuca şi Lucian Bode. Şi eu, şi Florin Cîţu am considerat că e mai bine să plecăm noi decât să alimentăm un scandal care ar fi afectat grav PNL. Doi colegi de partid au demisionat din funcţia de ministru în urma unor subiecte de presă privind acuzaţii de plagiat pentru a nu face rău partidului”, a scris Dan Vîlceanu, miercuri pe Facebook.

Liberalul a mai spus că există totuşi şi colegi în partid care „se agaţă de funcţii indiferent cât de mult rău fac PNL”.

„Mă refer, evident, la Nicolae Ciucă şi Lucian Bode. De peste un an sunt subiectul unor acuzaţii de plagiat. Au avut timp suficient să facă toate demersurile de clarificare necesare. Astăzi a apărut si o poziţie oficială a UBB în legătură cu domnul Bode. Eu cred că este momentul ca domnii Bode si Ciucă să se gândească şi la partid şi să demisioneze”, a completat Vîlceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.