Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vîlceanu: Președintele României trebuie lăsat în afara puciurilor din partid. Numele lui Klaus Iohannis folosit când i s-a cerut demisia lui Florin Cîțu

captură TV
Dan Vilceanu

Tensiunile sunt puternice în Partidul Național Liberal (PNL). Aseară la întâlnirea de la Vila Lac II cei 4 prim-vicepreședinți ai partidului i-au cerut demisia lui Florin Cîțu pentru a-i face loc premierului Nicolae Ciucă. De aseară se știe pe surse că a fost invocat numele președintelui Klaus Iohannis, în sensul că el ar fi de acord cu mișcarea.

Azi informațiile au fost confirmare public de secretarul general al PNL, Dan Vîlceanu, care a participat la întâlnire:

Ceea ce pot să vă confirm este faptul că, da, am avut o discuție, pentru că în această încercare de a strânge semnături s-a folosit numele președintelui României, ca fiind de acord cu această procedură. Am discutat cu prim-vicepreședinții lucrul acesta și răspunsul unuia dintre ei a fost: „ Dar ce, tu nu știi cum se strâng semnături?”, a spus secretarul general al PNL.

La insistențele jurnaliștilor dacă cei care cer demisia președintelui Florin Cîțu nu au sprijinul președintelui României, Vîlceanu a spus că președintele Klaus Iohannis nu trebuie băgat în puciurile din partid:

”Eu cred că președintele României trebuie lăsat în afara puciurilor de partid, nu trebuie băgat președintele României în puciurile din partid, asta este părerea mea. Dar poate greșesc eu.”, a concluzionat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.