Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Villarreal, calificată în optimile Ligii Campionilor, după 3-2 cu Atalanta, la Bergamo

Liga Campionilor

Villarreal s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Atalanta Bergamo cu scorul de 3-2, joi seara, în deplasare, în ultimul meci din Grupa G, anunță Agerpres.

''Submarinul galben'' a avut o primă parte de meci excelentă, marcând de trei ori, prin Arnaut Danjuma (3, 51) şi Etienne Capoue (42). Atalanta a revenit pe final şi a punctat de două ori, prin Ruslan Malinovski (71) şi Duvan Zapata (80), insuficient pentru atingerea obiectivului.

Atalanta avea nevoie de victorie pentru a obţinut biletul pentru faza următoare a Ligii Campionilor, dar se va mulţumi cu participarea în Europa League.

Meciul trebuia să aibă loc iniţial miercuri seara, însă nu s-a putut disputa din cauza ninsorii abundente care a căzut la Bergamo, fiind amânat cu o zi.

În optimile de finală ale Ligii Campionilor s-au calificat: Manchester City, PSG, Liverpool, Atletico Madrid, Ajax, Sporting Lisabona, Real Madrid, Inter Milano, Bayern Munchen, Benfica Lisabona, Manchester United, Lille OSC, RB Salzburg, Juventus Torino, Chelsea Londra şi Villarreal.

Vor continua în Europa League, în play-off-ul pentru optimile de finală (contra echipelor clasate pe locurile secunde în grupe) următoarele formaţii: RB Leipzig, FC Porto, Borussia Dortmund, Sheriff Tiraspol, FC Barcelona, Sevilla, Zenit Sankt Petersburg şi Atalanta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.