Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vincent Kompany va reveni pe teren la Anderlecht și nu va mai antrena echipa

Irish Examiner
Vincent Kompany

Vincent Kompany (33 de ani) nu va mai ocupa funcţia de antrenor-jucător la Anderlecht. Fundaşul a primit banderola de căpitan şi îi vor reveni doar atribuţiile de fotbalist, anunță MEDIAFAX.

Citește și: DNA a dat verdictul! Sorin Blejan și soția sa trimiși în judecată – au fost acuzați de luare de mită

După un start foarte slab de campionat, în care a adunat doar două puncte în patru partide, cei de la Anderlecht au decis să facă o schimbare importantă. Deşi a fost adus ca antrenor-jucător de echipa unde şi-a început cariera, la începutul sezonului, rezultatele slabe i-au determinat pe conducătorii belgienilor să renunţe la implicarea suplimentară a lui Kompany.

Antrenor principal va rămâne Simon Davies (45 de ani), sosit în această vară la Anderlecht, după ce a ocupat mai multe funcţii la academia lui Manchester City. Tehnicianul englez a explicat şi care vor fi noile atribuţii ale lui Kompany: “El trebuie să fie mai mult decât un jucător pe teren. Trebuie să îi conducă cu adevărat. Nimeni nu se îndoieşte de calităţile sale. Eu, împreună cu staff-ul meu, ne vom ocupa de tactică. Îmi voi lua această responsabilitate pentru că poţi plănui ceva şi să ai apoi surprize în timpul meciului”, a declarat Davies, citat de hln.be.

Citește și: Guvernul face anunțul! Cât va mai funcționa Centrala de la Cernavodă

Anderlecht a transferat mai mulţi jucători importanţi în această vară, precum Samir Nasri, Nacer Chadli sau Kemar Roofe, dar are parte de cel mai slab început de sezon din ultimii 21 de ani. Clubul la care este legitimat şi Alexandru Chipciu a pierdut cu Oostende (1-2) şi Kortrijk (2-4) şi a remizat cu Mouscron şi KV Mechelen (0-0, în ambele partide). După patru runde, Anderlecht ocupă locul 13 în prima ligă belgiană, cu două puncte.

În toate cele patru partide de campionat, Vicent Kompany a fost integralist.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.