Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vinicius Jr (Real Madrid) cere pedepsirea suporterilor lui Atletico care l-au făcut 'cimpanzeu'

digisport.ro
Vinicius Junior real madrid

Starul lui Real Madrid, Vinicius Junior, a denunţat scandările rasiste proferate de suporterii lui Atletico, miercuri, înainte de manşa secundă din optimile Ligii Campionilor împotriva lui Inter Milano, el cerând sancţiuni de la UEFA, scrie AFP, potrivit Agerpres.

"Sper că v-aţi gândit deja la pedeapsa lor", a spus atacantul brazilian pe X, menţionând conturile oficiale ale Ligii Campionilor şi ale UEFA. În mesajul său, el transmite un videoclip în care pot fi auziţi suporteri ai lui Atletico cântând "alé, alé, alé, cimpanzeul Vinicius" în faţa stadionului Metropolitano.

 

 



"Este o realitate tristă care se întâmplă chiar şi în timpul meciurilor în care nu sunt prezent", a adăugat în acelaşi mesaj Vinicius, victimă a actelor rasiste sau a insultelor în nenumărate rânduri de la sosirea sa la Real Madrid în 2018.

Vizat frecvent pentru culoarea pielii, brazilianul în vârstă de 23 de ani a devenit un lider în lupta împotriva discriminării în fotbalul spaniol şi nu numai.

El fusese deja atacat de mai multe ori de la începutul sezonului pe sau în jurul unui stadion, în special la Sevilla şi Barcelona, după un episod violent la Valencia în 2023 pentru care trei persoane, pe care clubul le-a interzis pe viaţă, fac în prezent obiectul unei cercetări judiciare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.