Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vinicius Junior (Real Madrid), accidentat la coapsa dreaptă

https://www.football-espana.net/
vinicius jr

Atacantul brazilian Vinicius Junior a suferit o accidentare musculară la coapsa dreaptă la meciul de campionat cu Celta Vigo, de vinerea trecută, a anunţat, luni, clubul de fotbal Real Madrid, citat de AFP, potrivit Agerpres.

Această accidentare îl va împiedica să dispute meciurile de calificare ale Braziliei pentru Cupa Mondială din 2026 cu Bolivia (9 septembrie) şi Peru (13 septembrie).

Vinicius a fost supus la mai multe examene medicale care au relevat prezenţa "unei leziuni la bicepsul femural drept (ischiogambieri)", a indicat Real Madrid în comunicatul său.

Clubul madrilen nu a precizat durata indisponibilităţii sale, dar aceasta ar putea fi cuprinsă între o lună şi o lună şi jumătate, conform presei spaniole.

Brazilianul s-a accidentat la coapsa dreaptă în cursul meciului câştigat cu 1-0 în faţa formaţiei Celta Vigo, în etapa a 3-a din La Liga. El a părăsit terenul de joc, fiind înlocuit de Joselu.

"A simţit o durere şi l-am înlocuit. Vom vedea ce va face în următoarele ore, este o jenă la coapsă, nu ştim cât este de grav", a spus antrenorul Carlo Ancelotti după meci.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.