Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vinicius spune despre Kaepernick că este o sursă de inspiraţie pentru a face din această lume un loc mai bun şi mai echitabil

beinsports.com
Vinicius Real Madrid

Atacantul echipei Real Madrid, Vinicius, care a devenit un simbol al luptei împotriva discriminării în fotbal, l-a lăudat marţi pe Colin Kaepernick, fostul jucător din NFL care a militat împotriva rasismului, afirmând că povestea acestuia este "o sursă de inspiraţie", relatează AFP, potrivit news.ro

"Astăzi a fost o zi foarte, foarte specială pentru mine. Să ascult şi să aud povestea unui om care a luptat atât de mult împotriva rasismului a fost de neuitat. Îţi mulţumesc foarte mult Colin", a notat Vinicius într-un mesaj postat pe contul său de Instagram.

Fost quarterback al echipei San Francisco 49ers, Kapernick a ajuns în centrul atenţiei în 2016, când a început să îngenuncheze în timpul imnului naţional pentru a protesta faţă de violenţele poliţiei împotriva persoanelor de culoare din SUA.

Alături de o fotografie în care cei doi fac schimb de tricouri, Vinicius a adăugat că "povestea" lui Kaepernick "este o adevărată inspiraţie".

O postare distribuită de Vinicius Jr. (@vinijr)

"Această zi şi conversaţia mea cu Colin vor avea un mare impact asupra vieţii mele viitoare, pentru a face din această lume un loc mai bun şi mai echitabil", a concluzionat atacantul de la Real Madrid, care a fost numit recent ambasador al bunăvoinţei UNESCO pentru educaţie pentru toţi.

La rândul său, Kaepernick, care nu a mai jucat în NFL din 2017, nicio franciză nerecrutându-l după ce şi-a încheiat contractul cu San Francisco, l-a salutat, prin intermediul reţelelor sale de socializare, pe "fratele său Vinicius (care) schimbă lumea, fiind în acelaşi timp unul dintre cei mai buni în ceea ce face". "El este întotdeauna grozav".

Ca răspuns la insultele rasiste recurente adresate anul trecut atacantului brazilian, un amical Spania-Brazilia împotriva rasismului va avea loc la Madrid în data de 26 martie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.