Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vinovaţi pentru incidentele din Haga sunt huligani din galeriile de fotbal consideră autorităţile olandeze

huligani euro

Incidentele înregistrate duminică la un protest împotriva restricţiilor impuse pentru limitarea epidemiei de COVID-19 au fost produse de către huligani din galeriile echipelor de fotbal, au anunţat luni autorităţile olandeze, transmite dpa, potrivit Agerpres.

Un grup de suporteri violenţi a căutat în mod deliberat o confruntare cu forţele de ordine, a declarat Hubert Bruls, şeful Departamentului regional de poliţie.

Citește și: SURSE Delapidarea de pe Otopeni s-a făcut față de compania Wizz Air de unii angajați ai companiei sale de catering - Se sustrăgea inclusiv mâncarea

Demonstraţia de la Haga a început paşnic dar, potrivit poliţiei, lucrurile au degenerat şi câteva sute de huligani au devenit violenţi. Aproximativ 400 de persoane au fost arestate duminică seară, însă majoritatea dintre ele au fost puse în libertate în orele următoare.

Demonstraţia, organizată de grupul Virus Madness (Nebunia Virusului), a fost iniţial interzisă din motive de siguranţă. Totuşi, după ce în jur de 1.000 de oameni s-au strâns pe un teren în apropiere de gara centrală din Haga, primarul oraşului a permis un protest într-un perimetru limitat.

Atunci când câteva sute de persoane, majoritatea huligani din galeriile de fotbal, au vrut să mărşăluiască spre centrul oraşului, poliţia a intervenit şi a evacuat terenul respectiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.