Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Fulgy ZGUDUIE lumea maneliștilor: îl acuză pe Dan Bursuc că i-a violat sora, Margherita era minoră, avea 13-14 ani!

Foto: romaniatv.net
margherita clejani

Dan Manole, alintat Fulgy, face acuzații grave. Fiul Clejanilor zguduie lumea maneliștilor și spune că impresarul Dan Bursuc i-ar fi violat sora, pe Margherita, pe vremea când aceasta avea numai 13 ani.

Citește și: Din MOTIVAREA judecătorilor: Fulgy e în arest la domiciliu pentru că are premii muzicale și e hărțuit de jurnaliști

„Dacă duc până la capăt ce am de spus, mulți milionari ai României ajung la pușcărie cu dentințe de peste 25 de ani, tal meu, împreună cu colaboratorii lui ajung la pușcărie și sora mea câștigă 5-6 milioane de euro, ca victimă. (...) „Dintr-o prietenie sinceră, ce credeți că a făcut domnul Dan Bursuc, care are câți ani are, cu sora mea, minoră și copil influențat, ce credeți că a făcut? Mă, să moară familia mea, pe ce am mai scump, de n-a violat-o, la 13-14 ani! Eu am aflat mai târziu, pe la 18 și ceva când am fost dus la la Lipatti și m-am întâlni toți copiii de lăutari care râdeau de mine și de ce i-a făcu Bursuc lui sor-mea”, a spus Fulgy.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.