Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Violeta Alexandru a răbufnit după ședința de Guvern: 'Pentru toate sufletele hâde din PSD...'

Facebook
violeta alexandru

Ministrul Muncii Violeta Alexandru a răbufnit după ședința de Guvern, acuzând PSD de minciuni. „Oamenii văd”, le transmite Alexandru social-democraților pe Facebook, care a anunțat că şi în vacanţa şcolară părinţii vor putea beneficia de sprijinul financiar acordat pentru a sta acasă cu copiii.

„Acesta este un OM. Un voluntar care înțelege și simte că trebuie să facă ceva. Să ajute.

Pentru toate sufletele hâde din PSD care, ascunse acasă, continuă minciunile pe care le mai și sponsorizează, am un singur mesaj: oamenii văd. Sunt oameni simpli care se implică și care vă dau o lecție.

OFICIAL S-a lansat platforma online unde cetățenii pot înregistra documente pentru instituțiile publice

Carmen Lucia Jitaru are 28 de ani și muncește 12 ore pe zi ca voluntar – asistentă medicală la Spitalul Județean Suceava. Exact în locul despre care lumea vorbește ca despre Lombardia României.
A lăsat acasă, în Rădăuți, un soț, doi copii, o bunică de peste 80 de ani și un tată de peste 60 de ani, iar săptămâna trecută, în momentul în care reporterii transmiteau dezastrul din spitalul sucevean, Carmen a primit un telefon care-i transmitea că este nevoie de ea.

A vorbit cu familia, și-a luat binecuvântarea de la duhovnic, l-a sunat pe Ștefan Mandachi, s-a asigurat că va avea cazare la Suceava și a plecat cu gândul că nu se va mai întoarce acasă până nu se termină pandemia.

***
Am terminat ședința de guvern și ziua de lucru la minister. Am luat măsurile necesare pentru ca de luni parinții angajați, care au în îngrijire copii, să poată rămâne acasă și pe durata vacanței”, scrie Alexandru pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.