Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Violeta Alexandru ATACĂ PSD, în scandalul privind creșterea pensiilor: 'Creează nişte speranţe. Se poziţionează ca şi când dânşii ar dori, noi nu'

Facebook
Violeta Alexandru

Invitată la România TV, Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a atacat PSD, care a cerut, în nenumărate rânduri, ca pensiile să crească, așa cum prevede legea, cu 40 la sută.

Întrebată dacă PSD a anunţat mărirea pensiilor dintr-un calcul electoral, Violeta Alexandru a făcut referire la fosta guvernare.

"Dacă PSD avea resursele în momentul în care a luat acea decizie, o punea în practică imediat. În momentul în care s-a luat acea decizie, economia nu trecea prin criza prin care a trecut.

Citește și: Capii de listă ai PNL la alegerile parlamentare: Ludovic Orban plătește tainul traseiștilor/ SURSE

Noi ne-am asumat că putem face acest lucru pentru că am avut o determinare să crească încasările la buget. A venit pandemia. Nu a generat-o Guvernul Orban. Nu este vinovat Guvernul Orban de venirea ei.

Să nu jucăm cu speranţele oamenilor. PSD creează nişte speranţe. Se poziţionează ca şi când dânşii ar dori, noi nu. Nu este adevărat. Cine nu şi-ar dori să crească pensiile? De ce n-am dori?", a precizat ministrul Muncii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.