Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Violeta Alexandru dezlănțuie 'jihadul' în casele de pensii: Am făcut experimente și mi s-a vorbit la telefon cu dispreț

Inquam Photos / Octav Ganea
Violeta Alexandru

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a declarat la România TV că va elimina fără nicio milă acei funcționari plictisiți care îi reped pe bătrânii care sună sau se deplasează la ghișee pentru a-și rezolva diferite probleme. Violeta Alexandru a mărturisit că personal a verificat amabilitatea funcționarilor de la nivelul caselor județene de pensii, sunând, cu identitate ascunsă, pe numerele de telefon destinate publicului, iar de multe ori a fost repezită de proprii-i subalterni.

Citește și: Schimbare iminentă de trupe în PSD: Cel puțin 100 de deputați și 50 de senatori social-democrați nu sunt pe locuri eligibile pentru un nou mandat

„Oriunde găsesc probleme la nivelul caselor de pensii voi schimba. Nu voi tolera nicio neregulă. Eu nu mi-am luat niciun angajament că voi fi un ministru simpatic, ci că voi fi un ministru eficient. Am făcut multe verificări la nivelul caselor de pensii din țară și am constatat că personalul este plictisit, lipsit de empatie și amabilitate, funcționarii, nu toți, dar o bună parte, nu mai au răbdare s lucreze cu personalul, să le explice lucruri importante pentru acești oameni în vârstă. Am făcut chiar experimente și am sunat pe numerele de contact pentru public al caselor de pensii din diferite județe și mi s-a vorbit cu dispreț și fără niciun pic de profesionalism. Un asemenea comportament nu poate fi tolerat. Se simte faptul că unii funcționari nu-și fac treaba cu plăcere, iar acesta nu este un job la care să vii doar așa ca sî ai unde te duce. Aici trebuie implicare, interes și profesionalism. Așa că nu am să am nicio reținere să elimin acei funcționari care nu se încadrează cerințelor postului”, a declarat ministrul Muncii Violeta Alexandru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.