Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Violeta Alexandru: Marius Budăi vrea să decidă, din pix, cât și când să crească pensiile ca să îi sărute pensionarii inelul. Așa sunt PSD-iștii

Facebook
Violeta Alexandru

Fostul ministru liberal al Muncii, deputatul Violeta Alexandru, îl acuză pe actualul titular la Muncă, Marius Budăi (PSD), că nu susține un proiect pentru acordarea drepturilor cuvenite pensionarilor pentru toate veniturile pentru care s-au plătit contribuții.

„După luni întregi în care am alergat pe la toate comisiile din Senat și din Camera Deputaților la care s-a discutat proiectul meu pentru acordarea drepturilor cuvenite pensionarilor pentru toate veniturile pentru care s-au plătit contribuții (pensionari care au muncit în condiții speciale/deosebite sau care au lucrat sâmbete și duminici/ture), Marius Budăi/PSD mă blochează la ultimul pas”, a scris Violeta Alexandru pe Facebook.

„Mai aveam Comisia de Muncă din Camera Deputaților, după ce reușisem să conving toate comisiile la care am fost (avize pozitive). Acum, înainte să intre la dezbatere în Comisia de Muncă, Marius Budăi comunică în scris că Ministerul Muncii și Guvernul NU susțin proiectul. Până în acest punct, reprezentanții Ministerului Muncii, care participaseră la toate discuțiile din comisiile prin care am trecut, susțineau. Înainte ca politicienii să mărească din pix punctul de pensie, pentru cei care au muncit și au plătit și contribuțiile aferente trebuie să se dea ceea ce li se cuvinte. Marius Budăi nu vrea. El vrea sa decidă, din pix, cât și când să crească pensiile ca să îi sărute pensionarii inelul. Așa sunt PSD-iștii”, a adăugat ea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.