Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Violeta Alexandru, susținătoare a lui Ludovic Orban, își anunță candidatura pentru un nou mandat la șefia PNL București: '100% creștere poziții parlamentari'

stirileprotv.ro
Violeta Alexandru

Violeta Alexandru, actualul președinte al PNL București, și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat. Alexandru, fost ministru al Muncii, îl va avea contracandidat pe Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6.

Violeta Alexandru este susținătoare declarată a lui Ludovic Orban la șefia PNL, în timp ce Ciucu este în tabăra lui Florin Cîțu.

Citește și: VIDEO Ludovic Orban are vești proaste pentru nevaccinați: 'Cu siguranţă cei vaccinaţi nu vor avea restricţii'

”1 an a fost mandatul meu de Președinte ales al PNL București. Acum mi-am depus candidatura pentru un nou mandat plin.

1 an de mandat. 50% creștere poziții consilieri PNL București la alegerile locale și 100% creștere poziții parlamentari față de 2016.

Pentru următorul mandat.

Principalul meu proiect politic intern: curățenie în filiale și meritocrație în promovare. Fără teamă sau constrângeri pentru cei care au încredere în ei.

Citește și: Ludovic Orban, după ce Gheorghe Falcă a câștigat un nou mandat în fruntea PNL Arad: 'Îmi crește inima să particip la un astfel de eveniment'

Principalul meu proiect extern: legea Capitalei. Indiferent în ce sector locuiești ca bucureștean, ai dreptul să beneficiezi de servicii de aceeași calitate. Un singur oraș.

Mulțumesc. Asta sunt. Președintele care se uită la toate organizațiile noastre de sector. Toate muncesc și de la mine corectitudine față de fiecare din cele 6.

Citește și: VIDEO Ludovic Orban, la alegerile din PNL Arad: 'Nu candidez ca să mă aflu în treabă'

I am doing it!”, a anunțat Violeta Alexandru vineri seara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.