Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Violeta Răduț: PSD nu-i abandonează pe români și continuă să-și țină promisiunile pe care și le-a asumat

Violeta Răduț

Deputatul PSD Violeta Răduț susține că Partidul Social Democrat nu-i abandonează pe români și continuă să-și țină promisiunile pe care și le-a asumat.

''Partidul Social Democrat nu-i abandonează pe români și continuă să-și țină promisiunile pe care și le-a asumat, chiar dacă este la final de guvernare.

Una dintre măsurile pe care PSD le-a gândit în sprijinul românilor este și aceea de acordare de #vouchere pentru achiziția de #echipamente moderne pentru #persoanele cu #dizabilități.

Începând de astăzi, 15 octombrie, când este marcată și Ziua Internațională a Nevăzătorilor, persoanele cu dizabilități pot beneficia de vouchere pentru achiziția de echipamente moderne, în valoare de până la 23.000 lei: cititor pentru nevăzători, fotoliu rulant activ, proteză audio, elevator, produse asistive pentru desen şi scriere.

Citește și: Ciprian-Constantin Șerban: Suntem egali, trebuie să avem parte de aceleași servicii și produse pe piețele naționale

Așa cum am mai spus și cu alte ocazii, consider că persoanele cu dizabilități nu trebuie marginalizate, iar măsurile luate de PSD vin în sprijinul acestora, astfel încât potențialul lor să fie valorificat și să le ajute în integrarea socială și profesională.

În aceeași serie a deciziilor cu beneficii concrete pentru oameni, PSD a introdus proiectul prin care angajatorii care încadrează în muncă persoane cu dizabilități primesc o subvenție lunară în valoare de 2.250 lei, timp de 12 luni, pentru fiecare angajat.

Partidul Social Democrat pune, ca întotdeauna, oamenii pe primul loc și va continua să lupte pentru bunăstarea românilor.'', a scris Violeta Răduț.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.