Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Violeta Răduț, deputat PSD: Iohannis și guvernului lui se comportă de parcă pandemia ar fi luat o pauză pentru ca ei să își trăiască delirul electoral

facebook.com
Violeta Radut

Deputatul PSD, Violeta Răduț, critică dur modul în care președintele Klaus Iohannis se raportează la partide. Ea remarcă cum Palatul Cotroceni a fost transformat în sediul de campanie al PNL și declarațiile președintelui sunt direcționate doar numai și numai pentru a critica PSD:

”#Iohannis și guvernul lui se #comportă de parcă pandemia ar fi luat o pauză doar ca să-și trăiască ei #delirul #electoral. A uitat președintele să ne mai amintească să ne spălăm pe mâini, în schimb a început să bată din picior pe tema alegerilor parlamentare. Asta exact în ziua în care numărul cazurilor de infectare cu #coronavirus a depășit 2000, școlile trec pe repede înainte și una după alta la scenariul roșu, iar în multe zone ale țării se discută despre impunerea altor restricții.

Pandemia este scăpată de mult timp de sub control, iar acest lucru se va vedea și se va simți în mod acut, din păcate, în următoarea perioadă.

Tocmai ăsta este și motivul pentru care ne-a tocat astăzi președinte în legătură cu alegerile parlamentare și cu organizarea lor cât mai repede. Nu-i mai pot păcăli pentru mult timp români, majoritatea a înțeles totala incapacitate a liberalilor, iar dovada supremă a incompetenței și "neștiinței" liberale este faptul că ei #contestă #alegerile #organizate tot de #ei!”, a scris ea pe pagina de facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.