Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorel Cataramă a făcut deja planul la Dinamo: 'Vreau să cotez clubul la bursă. Nu vreau să fiu patron unic sau șeful suprem'

www.gsp.ro
Dinamo

Omul de afaceri Viorel Cataramă a declarat joi, la emisiunea ”Gândurile lui Cristoiu”, că după ce va cumpăra Dinamo va susține șase-opt luni clubul de fotbal, după care va lista acțiunile la bursă. ”Nu cumpăr să fiu patron unic și să fiu șeful suprem”, a mai spus el, potrivit MEDIAFAX.

Citește și: Gabriela Firea atacă: Nu am întâlnire secrete în PSD .

”Eu nu cumpăr (echipa de fotbal Dinamo -n.r.) ca să fiu patron unic și să fiu șeful suprem. Eu vreau să am o perioadă de tranziție de opt luni, nouă luni până cotez clubul la bursă. Deci se vede exact care e toată situația, pentru că nu te poți cota la bursă decât dacă ai un audit făcut ca lumea. Susțin clubul șase, șapte, opt luni ca să-și continue activitatea, după care mă duc să-l cotez la bursă, în așa fel încât să atrag cinci-zece milioane de euro pentru club. Nu vor mai fi acționari majoritari, iar clubul va fi condus de profesioniști”, a declarat Viorel Cataramă la emisiunea ”Gândurile lui Cristoiu”.

Citește și:  Renate Weber iese la rampă! ‘Este pompoasă şi nefericită’

Omul de afaceri, Viorel Cataramă, a avut prima întâlnire cu Ionuț Negoiță cu privire la situația clubului Dinamo București, afirmând că situația de la Dinamo nu este alarmantă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.