Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorel Cataramă: Elvila pășește în Metaverse!

Elvila
sdfgh

Omul de afaceri care în 1990 devenea unul dintre primii antreprenori din România a fost tot timpul o prezență ce, prin deciziile luate, a creat șocurile pieței. Acum, Viorel Cataramă pregătește o nouă lovitură – duce Elvila în Metaverse.

Primul pas a fost făcut astăzi prin anunțul făcut chiar de omul de afaceri ce a spus că va accepta plata prin criptomonede în toate magazinele Elvila, atât online, cât și în cele fizice. ”De-a lungul istoriei noastre ca brand, am avut tot timpul de câștigat când am luat decizii îndrăznețe. Într-o perioadă în care lumea se ferește să invesească, adevărații oameni de afaceri trebuie să ia decizii curajoase, care vor schimba atât piața, cât și obiceiurile consumatorilor. Decizia de a accepta plata în criptomonede nu a fost luată ușor. Am analizat toate aspectele, plusurile și minusurile, atât financiare, cât și legale, și la final, am decis că este o evoluție naturală” a spus Viorel Cataramă într-un comunicat oficial Elvila SA.

Mai mult, omul de afaceri a subliniat că dezvoltarea în mediul digital a brandului Elvila va continua. “Pășim astăzi într-o zonă nouă și o facem cu încredere și deschidere către noile tehnologii și către noile realități ale lumii. De astăzi, E-ul de la Elvila puteți să considerați că vine și de la “electronic”. Facem astăzi un prim pas către Metaverse și Web 3.0 și vă invităm să veniți alături de noi!” a mai adăugat Viorel Cataramă.

Pentru plată, Elvila a selectat patru dintre ele mai populare criptomonede din România - BITCOIN (BTC), Ethereum (ETH), Elrond (EGLD) și Tether (USDT). Plata prin criptomonede va fi realizată prin intermediul unui operator specializat – UTRust – o soluție a celor de la Elrond, start-up românesc, cu mare experiență în domeniu, ce va garanta un curs de conversie stabil pentru 15 minute.

Cu o capitalizarea de peste 5 miliarde de dolari doar în România și peste 3000 de miliarde la nivel global, piața criptomonedelor este una cu o mare creștere în ultimii ani și este un segment economic ce nu a fost atacat, din cauza volatilității, de retaileri mari, până azi.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.