Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorel Cataramă își duce partidul la un alt nivel: 'Dreapta Liberală își va continua activitatea, va crește și va milita ideile procapitaliste'

arhiva personala
Viorel Catarama

Candidatul Dreptei Liberale la alegerile prezidențiale, Viorel Cataramă, a declarat, joi, la emisiunea ”Gândurile lui Cristoiu”, că formațiunea sa va candida și la alegerile din 2020, chiar dacă el va înregistra un eșec. ”Va crește și va milita în ideile procapitaliste”, a adăugat el, anunță MEDIAFAX.

Citește și:  Renate Weber iese la rampă! ‘Este pompoasă şi nefericită’

”Categoric. Indiferent de scor, suntem singurul partid de dreapta, pro-capitalist. Avem un bazin electoral mare, de 10 milioane de alegători. Problema noastră este să-i convingem că suntem serioși și suntem cinstiți, pentru că toți politicienii au promis și în momentul în care au ajuns nu au respectat niciuna din promisiuni. Până la urmă românii vor înțelege că pentru a avea socialism trebuie să avem întâi capitalism ca să creem bunăstarea și apoi să redistribuim profitul”, a declarat Viorel Cataramă, întrebat dacă formațiunea sa va participa și la alegerile din 2020.

Citește și: Gabriela Firea atacă: Nu am întâlnire secrete în PSD .

El a mai spus că își asumă un eventual eșec la alegerile prezidențiale.

”Ideile de dreapta nu mor. Ideile de dreapta au câștiga în America și în Anglia. Vor câștiga și la noi cât mai devreme. (...) Dreapta Liberală își va continua activitatea, va crește și va milita în ideile procapitaliste”, a adăugat Cataramă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.