Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorel Moldovan a fost prezentat oficial la formatia franceza AJ Auxerre

ilfovsport.ro
minge fotbal

Viorel Moldovan, fostul antrenor secund al nationalei României, a fost prezentat oficial, marti, la noua sa echipa, AJ Auxerre, în cadrul unei conferinta de presa, si a sustinut ca obiectivul echipei pentru sezonul viitor este acela de a promova în prima liga din campionatul Frantei.

Degrevat de sarcinile de antrenor secund al României dupa eliminarea de la Campionatul European, Viorel Moldovan a ramas în Franta, fiind numit noul antrenor principal la AJ Auxerre. A fost prezent la reunirea echipei, pe stadionul Abbé Deschamps si a condus un prim antrenament.

"AJ Auxerre este un club de traditie, cu o istorie, care a format mari campioni si este foarte cunoscut în afara Frantei. Vin cu pofta de munca si sunt aici pentru un obiectiv clar, promovarea. Locul echipei AJ Auxerre este în Ligue 1. Nu vreau sa pierd timpul, vin sa construiesc o echipa solida care sa se bata pentru promovare", a precizat fostul international român în conferinta de presa, potrivit Mediafax.

Fost jucator în Franta, la FC Nantes, Moldovan va fi ajutat de secunzii David Carré, Attila Farkas, antrenor cu portarii, si de compotriotul sau Francisc Dican, care are si el un sezon jucat în Franta, la Gueugnon, în perioada 1995-1996. AJ Auxerre a încheiat sezonul trecut pe locul opt în clasamentul Ligii a II-a din Franta cu antrenorul Jean-Luc Vannuchi. La AJ Auxerre au evoluat de-a lungul timpului trei fotbalisti români, Gabriel Tamas, Vlad Munteanu si Daniel Niculae.

"Am încredere în lotul actual, iar cu 2-3 jucatori pe posturile deficitare cred ca obiectivul e realizabil. Ne vom bate pentru a câstiga fiecare meci. Sper sa dezvolt un stil de joc victorios si cred ca lucrul cel mai important este sa câstigam. Am transmis ambitiile mele jucatorilor, pentru ca fara ei nu pot realiza nimic, trebuie sa muncim împreuna", a conchis Viorel Moldovan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.