Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorel Moldovan, antrenor Chindia: M-aș înțelege bine cu Gigi Becali la FCSB. De ce nu?

DB online
Viorel Moldovan

Viorel Moldovan, antrenorul Chindiei Târgovişte, a anunţat, sâmbătă, după meciul pierdut de echipa sa, contra lui CFR Cluj, 1-4, că ar fi tentat să meargă la FCSB, în cazul în care va primi o propunere de la Gigi Becali, relateaza mediafax.

Deşi initial a părut că glumeşte, făcând referire la zodia sa şi a finanţatorului FCSB, Moldovan a redevenit apoi serios şi a spus că nu exclude această posibilitate.

”Cred că m-aş înţelege bine cu Gigi Becali, pentru că eu sunt Rac, el este Rac, Racii, între ei, aşa, pot colabora, deci.. glumesc acum. Dar, de ce nu? Nu se ştie niciodată ce-ţi oferă viitorul. Vom vedea ce va fi”, a spus Viorel Moldovan, la conferinţa de presă de după meciul de la Ploieşti.

Recent, Viorel Moldovan a fost foarte aproape să o preia pe Dinamo, Chindia permiţându-i fostului internaţional să negocieze cu echipa bucureşteană. Totuşi, negocierile nu s-au concretizat, iar clubul a emis un comunicat în care a transmis că Moldovan va continua la Târgovişte.

În cariera sa, Viorel Moldovan le-a mai pregătit pe FC Vaslui, FC Braşov, Sportul Studenţesc, Rapid şi Auxerre (Franţa). Fostul atacant a fost secund la echipa naţională a României, în ultimul mandat al lui Anghel Iordănescu, în perioada 2014-2016.

FCSB a rămas fără antrenor, după eşecul din returul turului 2 preliminar al Europa League, 2-3, contra lui Alaşkert. Bogdan Andone a anunţat că demisionează, iar Gigi Becali a început negocierile cu alți tehnicieni. Pe lista finanţatorului s-au aflat nume precum Devis Mangia, Walter Zenga sau Cătălin Anghel, însă niciunul dintre aceştia nu s-au înţeles cu FCSB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.