Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorel Moldovan este impresionat de naționala României U21 și este convins că se vor califica la Campionatul European din 2019

Nationala Romaniei

Viorel Moldovan (46 de ani), fost component al ”Generaţiei de Aur”, a vorbit despre ultimele rezultate ale naţionalei României U21. Acesta este convins că tinerii antrenaţi de Mirel Rădoi se vor califica la Campionatul European de la anul şi vor face o impresie bună şi acolo, scrie Mediafax.

Viorel Moldovan (46 de ani), fost component al ”Generaţiei de Aur”, a vorbit despre ultimele rezultate ale naţionalei României U21. Acesta este convins că tinerii antrenaţi de Mirel Rădoi se vor califica la Campionatul European de la anul şi vor face o impresie bună şi acolo.

Naţionala de tineret a reuşit să câştige ultimele două meciuri din campania de calificare pentru turneul final ce va avea loc în 2019, în Italia. Viorel Moldovan, component al naţionalei mari la ultima participare la un Campionat Mondial, a lăudat şi el prestaţia entuziasmantă a României U21. Mai mult, el este de părere că generaţia va demonstra şi la naţionala mare.

”Mi-a lăsat o impresie extraordinară această naţională de tineret, o surpriză foarte placută. Vreau să-i felicit pe aceasta cale, se pare că ei vor fi viitorul fotbalului românesc. E o generaţie excepţională, trebuie să rămână echilibraţi, cu picioarele pe pământ, să fie bine gestionaţi şi sunt convins că vor aduce mari bucurii fanilor echipei naţionale”, a declarat Viorel Moldovan pentru Telekom Sport.

Viorel Moldovan a îmbrăcat tricoul naţionalei de 70 de ori, timp în care a reuşit să marcheze 25 de goluri.

În cariera de fotbalist, fostul atacant a trecut pe la echipe precum Nantes, Grasshopper sau Fenerbahce.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.