Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorel Moldovan se vede noul selecţioner al naționalei de fotbal: 'Mereu m-am simţit în stare'

Digi24
Viorel Moldovan

Tehnicianul Viorel Moldovan crede că noul selecţioner ar trebui să fie ales dintre Ladislau Boloni, Victor Piţurcă sau Mircea Lucescu. Moldovan consideră că şi el ar putea fi selecţioner, subliniind că se simte în stare pentru acest lucru.

"Ne trebuie cineva care să facă rezultate imediate, să obţină calificări. Nu proiecte pe termen lung, nu este timp de formare, echipa naţională nu este club, unde ai timp să formezi jucători. Ei trebuie să vină deja formaţi şi sa zbârnâie pentru echipa naţională. Ce să construim? Construim de 100 de ani şi ce facem? Tot acasă stăm. Nu ştiu, hai să fac o glumă. Copiem linia politică din România şi găsim un selecţioner prin rotaţie. La fiecare acţiune să o pregătească un selecţioner. Dacă nu pierde, continuă. Dacă face egal sau pierde, vine altul. În deplasare, egalul se consideră rezultat pozitiv. Se vehiculează fel şi fel de nume, dar nu ştiu ce să spun. De ce n-ar putea să fie Viorel Moldovan? Chiar şi eu aş putea. Tot timpul m-am simţit în stare, dar asta este. Cred că un selecţioner trebuie să aibă o anumită vârstă şi experienţă. Cred că au fost suficiente experimente la naţională şi nu ştiu dacă putem continua la fel. Îi văd pe Boloni, Piţurcă sau Mircea Lucescu. Îţi trebuie şi o prestanţă. Toţi trei au avut performanţe", a spus Viorel Moldovan, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

În vârstă de 49 de ani, ultima oară antrenor la Petrolul, în prezent liber de contract, Moldovan a fost în trecut selecţioner al naţionalei U21 (2014) şi antrenor secund al primei reprezentative în ultimul mandat al lui Anghel Iordănescu (2014-2016).

Echipa naţională a României a rămas fără selecţioner, după ce contractul selecţionerului Mirel Rădoi a expirat. El nu a reuşit să califice echipa la Cupa Mondială din 2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.