Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă a oferit un dineu cu ocazia vizitei prim-ministrului Croaţiei, Andrej Plenkovic

Premierul Viorica Dăncilă a oferit, joi seară, un dineu cu ocazia vizitei prim-ministrului Croaţiei, Andrej Plenkovic, Guvernul României anunţând că principalul subiect al întrevederii îl reprezintă consolidarea cooperării la nivel politic și economic.

"Vizita oficialului croat are loc în contextul intensificării relațiilor bilaterale în ultimii ani, precum și al apartenenței celor două state la același Trio al Președinției Consiliului UE.Scopul principal al întrevederii îl reprezintă consolidarea cooperării la nivel politic și economic și identificarea de noi arii de cooperare la nivel sectorial", se arată într-un comunicat al Guvernului.

Conform sursei citate, vizita prim-ministrului croat se înscrie în dorința de consolidare și diversificare a cooperării ca state partenere în UE și aliați în cadrul NATO pe principalele teme de interes comun ale agendei regionale și europene.

Vizita prim-ministrul croat, Andrej Plenkovic, a debutat cu un dineu de lucru oferit de premierul Viorica Dăncilă în cinstea înaltului oficial de la Zagreb, la care au fost invitaţi să participe toţi membrii Guvernului de la Bucureşti.

Prim-ministrul Croaţiei, Andrej Plenkovic, va avea, vineri, întâlniri atât cu premierul Viorica Dăncilă, cât şi cu preşedintele Klaus Iohannis. De asemenea, Liviu Dragnea va avea o întâlnire cu premierul croat la Camera Deputaţilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.