Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă a recunoscut cum a ajuns premier: 'Dragnea nu a vrut să mai greșească'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Dragnea Dancila

Viorica Dăncilă va intra, cu siguranță, în cărțile de istorie! Este prima femeie care a ajuns premier, iar, de sâmbătă, este și prima care a fost aleasă în funcția de președinte executiv al PSD. Însă, propulsarea lui Dăncilă la Palatul Victoria a surprins pe toată lumea. E al treilea premier social-democrat în doar un an de zile.

După eșecurile cu Sorin Grindeanu și Mihai Tudose, Liviu Dragnea s-a orientat spre Dăncilă, din Teleorman.

”Cred că domnul Dragnea nu a vrut să mai greșească. Este adevărat că lucrez şi va trebui să lucrez cu Liviu Dragnea şi partidul. Eu pun în aplicare un program făcut de partid şi de Liviu Dragnea. Este normal. Dar asta nu înseamnă că, dacă pui în aplicare programul, eşti marioneta cuiva. Sunt exagerat de fidelă partidului. (...) Lucrez cu domnul Dragnea de foarte mulţi ani. (...) Am pornit de la simplu membru de partid. (...)

Citește și: Donald Trump, în centrul unui nou scandal IMENS: Președintele SUA l-a înjurat pe un celebru jurnalist, în timpul unui miting

Domnul Dragnea m-a cunoscut de-a lungul timpului şi atunci când am obţinut rezultate bune şi atunci când nu am obţinut şi am recunoscut acest lucru şi am încercat să-mi îmbunătăţesc modul de a acţiona.La noi, din păcate, ceea ce este normal a devenit anormal şi cred că acest lucru nu trebuie să se întâmple. Societatea românească s-a radicalizat foarte mult. Dacă cineva este promovat, trebuie să-i căutăm de ce a fost promovat. Haideţi să-i lăsăm o perioadă, să vedem ce face omul acesta, a meritat sau nu a meritat încrederea, a fost promovat pe criterii profesionale şi face lucruri bune sau nu face lucruri bune.

Citește și: O sumă uriașă! Cât câștigă Simona Gherghe de la Acces Direct în fiecare lună

Consider că pot să pun în aplicare programul pe care îl are Partidul Social Democrat. (...) Sunt un om foarte puternic şi cred că am capacitatea de muncă şi capacitatea de a conduce o echipă, de a face o echipă, astfel încât să pot să am rezultatele pe care le doreşte alianţa PSD-ALDE, dar pe care mai ales şi le doresc românii. Liviu Dragnea nu promovează o persoană nici pe motive de prietenie, nici pentru că o cunoaşte de foarte mulţi ani, ci pe alte criterii, criterii legate de profesionalism. (...) Este preşedintele Partidului Social Democrat. De rezultatele guvernării depinde soarta partidului. (...) Anul viitor avem alegeri.”, a spus Viorica Dăncilă la Antena 3.

Citește și: Acum s-a aflat! Ce operație a suferit relativ recent Nicoleta Luciu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.