Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă: Am decis că parlamentarii PSD nu vor asigura cvorumul la învestirea Guvernului

sursa FOTO: Inquam
dancila motiune

Parlamentarii PSD nu doar că nu vor vota pentru învestirea noul guvern, dar nu vor asigura nici cvorumul de prezență necesar deschiderii ședinței Parlamentului pentru instalarea unui nou cabinet, a declarat luni premierul demis, Viorica Dăncilă, pentru STIRIPESURSE.RO.

„PSD nu va participa în niciun mod la nominalizarea noului Guvern, la niciun fel de negocieri si la niciun alt aranjament. Dacă au dat jos Guvernul PSD, înseamna că cele 5 partide au majoritate, deci să-și asigure cvorumul”, a declarat Viorica Dăncilă. Premierul demis a precizat că decizia a fost luată în CEX și reconfirmată luni dimineață într-o ședință restrânsă a liderilor PSD.

Pentru dezbaterea programului şi a listei Guvernului şi acordarea votului de încredere, Camera Deputaţilor şi Senatul se întrunesc în şedinţă comună. Votul nu poate să aibă loc dacă în sală nu sunt prezenți 50% + 1 din numărul total al senatorilor și deputaților.

Citește și: Victor Ponta respinge șefia Camerei Deputaților: PNL vrea să-mi dea ce nu au ei. Am avut o discuție foarte bună cu Ciolacu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.