Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, anunț IMPORTANT despre stadiul spitalului regional Craiova: Studiul de fezabilitate va fi finalizat în 2019

Vioricas Dancila

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, la Craiova, despre spitalul regional care urmează să fie contruit în municipiu, că proiectul a intrat „în linie dreaptă” după ce s-a aprobat PUZ pentru unitatea spitalicească, iar studiul de fezabilitate va fi gata în prima parte a anului viitor, potrivit Mediafax.

„Vă pot da asigurări că spitalul regional din Craiova a intrat în linie dreaptă, iar săptămâna trecută s-a aprobat și Planul de Urbanism Zonal. Studiul de fezabilitate a fost lansat la începutul lunii septembrie împreună cu reprezentanții BEI și va fi finalizat în primul trimestru al anului viitor. Spitalul regional va avea peste 800 de paturi și un concept modern care va oferi pacienților o mai bună mobilitate de la o specializare medicală la alta, în funcție de necesități”, a declarat, luni, premierul Viorica Dăncilă, la festivitatea de deschidere a anului universitar la Facultatea de Medicină din cadrul UMF Craiova.

Citește și Alina Gorghiu, APEL către PSD și ALDE: OUG de amânare a intrării în vigoare la modificărilor la legile justiției, singura soluție acceptabilă

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, prezentă și ea la Craiova alături de prim-ministru la deschiderea anului universitar, a spus că a cerut terenuri de la primărie pentru noi construcții medicale.

„În sfârșit, am intrat în linie dreaptă cu spitalul regional (Oltenia - n.r.), chiar joi autoritățile locale au aprobat PUZ-ul (...) Zilele acestea, împreună cu premierul Dăncilă, am luat legătură cu autoritățile locale, am mai cerut niște terenuri, astfel încât să putem să construim un laborator de analize medicale și, de asemenea, să contruim un centru de radioterapie pentru adulți și pentru copii”, a declarat Vasilescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.