Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, comentariu acid ca adresa lui Iohannis: 'Vrea să vadă ceea ce de fapt a investit Guvernul' (VIDEO)

Administrația Prezidențială
iohannis dancila iohannis guvern

Premierul Viorica Dăncilă comentează sarcastic programul preşedintelui în preajma Summitului UE de la Sibiu. Dăncilă nu a fost invitată de Iohannis la eveniment, deşi Guvernul a finanţat şi organizat mare parte din eveniment.

"Am văzut programul, am văzut că domnul preşedinte face o inspecţie în piaţă. E foarte bine că vrea să vadă ceea ce de fapt a investit Guvernul, pentru că marea parte a fondurilor pentru acest summit şi organizarea aparţin Guvernului", a declarat Viorica Dăncilă.

CITEȘTE ȘI: Cinci trucuri pentru orice băutor de cafea: Cum să duci savoarea la alt nivel

Președintele Klaus Iohannis va găzdui, pe 9 mai, Summmitul de la Sibiu, în cadrul căruia va prezenta Agenda Strategică pentru următorii cinci ani, informează Administrația Prezidențială. Agenda 2019-2024 urmează să fie adoptată de Consiliul European din 20-21 iunie pe baza concluziilor Summitului.

La reuniunea organizată de România, stat care deține în prezent Președinția Consiliului Uniunii Europene, vor mai participa președintele Consiliului European, Donald Tusk, și președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. De asemenea, președintele Parlamentului European, Antonio Tajani, va participa la prima parte a acestui eveniment, a transmis Administrația Prezidențială.

Marţi, în jurul orei 12.30, Klaus Iohannis este aşteptat să facă o inspecţie în Piaţa Mare din Sibiu, pentru a verifica stadiul pregătirilor pentru summit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.